Udruga FARO

Udruga FARO je udruženje građana, ljubitelja knjige, kazališta, glazbe, likovne umjetnosti i filma.

Cilj i svrha osnivanja udruge FARO je promoviranje i očuvanje kulture, čitanje knjiga, kazališta, likovne umjetnosti i filma, očuvanja zelenih površina, poticanja mladih na pismeno izražavanje, očuvanje tradicijske kulture govora i izričaja, uzajamno pomaganje i podržavanje u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Postani član udruge FARO

Nena Blažević

Glavna pokretačka snaga i riznica ideja. 
To je naša Nena – predsjednica udruge FARO. 
Nena je dugogodišnja pokretačka snaga u kulturi koja je svoju karijeru započela još u Zagrebu a nastavila ju kroz volonterski rad u sklopu programa EPK Rijeka 2020 i nastavila kroz udrugu FARO. 
Ljubiteljica je knjige i pisanja i svoju je ljubav pretočila u aktivnosti čitanja “Kap kulture na Mlaki” te organizacijom radionica pisanja zajedno sa Majom Mikulec i Zoranom Žmirićem.

L

Maja Mikulec

Ljubiteljica književnosti, čitanja i umjetnosti – Maja Mikulec. Naša Maja drži sve financije udruge u najboljem redu i zajedno s Nenomsudjeluje u organizaciji događanja u udruzi. Dugogodišnja volonterka u kulturi s Nenom se upoznala kroz volontiranje u projektu EPK Rijeka 2020 i tu je krenula ideja za “kap kulture na Mlaki” i nastavilo se kroz udrugu FARO.

Dokumenti

i

Zapisnik s skupštine

i

Statut udruge

Podaci o udruzi

Puni naziv udruge: Udruženje građana, ljubitelja knjige, kazališta, glazbe, likovne umjetnosti i filma
Skraćeni naziv udruge:
FARO
Sjedište udruge:
Luki 11, 51000 Rijeka
OIB udruge:
26297933100
IBAN udruge:
HR2724020061101001728
Godina osnivanja:
2020.
Službeni email udruge:  
nenabla9@gmail.com
Kontakt telefon udruge:
091 201 84 88